PARTICULIEREN

KLEURADVIES
Als u het eng vindt om kleur te gebruiken in uw interieur kan een interieurstyliste u helpen door middel van het geven van het juiste advies voor het gebruik van kleur. Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de klant, de mogelijkheden die er zijn en uw budget. Of het nu gaat om kleuradvies voor een hele muur of een paar kleine kussens. Het advies van  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  bestaat uit een kleuradvies met moodboard (sfeercollage). Hierna kunt u zelf aan de slag om de besproken mogelijkheden en ideeën in de praktijk te brengen.

INTERIEUR ADVIES
Als u bij het inrichten van uw huis steeds tegen dezelfde problemen aanloopt kan een interieurstyliste u helpen door middel van het geven van het juiste stylingadvies. Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de klant, de mogelijkheden die er zijn en uw budget. Of het nu gaat om advies voor de indeling van uw ruimte of een compleet advies voor gebruik van materialen, dessins en kleur. Het advies van  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  bestaat uit een uitgewerkte plattegrond van uw ruimte en een moodboard (sfeercollage) met advies voor kleur, interieur, materiaal gebruik, accessoires en licht. Hierna kunt u zelf aan de slag om de besproken moglijkheden en ideeën in de praktijk te brengen.

INTERIEUR STYLING
De kracht van  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  is het ontwerpen van een interieur die bij uw wensen en behoeften past en het helpen met de uitvoering daarvan. Of het nu gaat om een styling van uw ruimte met uw eigen meubels of een totale metamorfose van uw ruimte. Voor elk budget voor uw ruimte is er een passend advies.
Heeft u behoefte aan rust, wilt u de natuur in huis halen of wilt u uw huis voorzien van een frisse kleur. Door middel van verf, behang, dessins en diverse materialen kan er een sfeer gecreërd worden die bij uw levensstijl past. 


          Fan van Fem Link 14 cnvv nl - House of KIKI (verkoopstyling)Fan van Fem 1 home - Fan van Fem verkoopstyling aangesloten bij het CNVV
VERKOOP STYLING
Verkoopstyling heeft maar 1 doel, potentiële kopers voor uw woning laten zien wat uw huis te bieden heeft en van een kijker échte kopers maken. Verkoopstyling is een relatief kleine investering. Wilt u geen dubbele lasten in deze tijd van economische recessie? Dan kunt u beter vooraf investeren dan achteraf de vraagprijs verlagen. Verkoopstyling komt flink in opmars in Nederland. Uit de cijfers blijkt dat huizen in 2009 gemiddeld 182 dagen te koop staan, vergeleken bij gemiddeld 105 dagen in 2008. Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  is aangesloten bij het CNVV en gecertificeerd verkoopsyliste.  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  kan u helpen door uw woning snel verkoopklaar en aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  werkt met een hands on concept a.d.h.v. 6 basisprincipes van verkoopstyling. Dit houdt in zo snel mogelijk resultaat boeken met een zo laag mogelijk budget. Door middel van verkoopstyling vergroot u de kansen om uw woning voor een goede prijs te verkopen.

Wilt u meer weten over de aangeboden diensten of bent u op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget voor uw ruimte, neemt u dan CONTACT op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraagt u een vrijblijvende OFFERTE aan.
In mijn PORTFOLIO staan foto’s van de diensten dieFan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  te bieden heeft.