Fan van Fem visitekaartje FvF voorkant  Fan van Fem Femke 3 - polaroid

 

 

  

 

                        Fan van Fem 2 even voorstellen - tekeningen logo FAN VAN FEM

 

 

 

 

 

                         

 

 

 

 

 


EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Femke Bos en ik ben Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje.

Ik heb in Zwolle aan het CIBAP een studie gevolgd voorvormgever reclame, presentatie en communicatie. In 2003 ben ik afgestudeerd in de richting etaleren / decoreren. Hierna ben ik begonnen als decoratrice / styliste bij ED Collection BV. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan in het bedenken en uitvoeren van sfeerpresentaties, het samenstellen van kleuren en dessins, het maken van vloerplannen en het tekenen van plattegronden voor showrooms en beurzen.
Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  staat voor thuis voelen, inspiratie, vernieuwing en vormgeving van uw woon- en werkomgeving.

Wonen doet u in uw eigen huis en omgeving met plezier, dus is het ook heel belangrijk dat uw interieur u dat gevoel kan geven.We leven in een tijd van crisis. Extra redenen om het thuis naar uw zin te hebben en lekker te kunnen genieten en ontspannen in een op maat gemaakt interieur. Door middel van kleine aanpassingen zoals kleur, accessoires en indeling, kunt u uw hele sfeer in huis veranderen en creërt u een warm thuisgevoel.Wilt u weten welke diensten  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  te bieden heeft kijkt u dan bij PARTICULIEREN.

Een decoratrice / styliste zorgt ervoor dat een product opvalt in een etalage, showroom of stand en daardoor potentiële klanten trekt. Hiervoor gebruikt zij kleuren, dessins, diverse materialen en licht. Bij het opbouwen of inrichten van een etalage, showroom of stand houdt zij rekening met de wensen van de klant en de praktische mogelijkheden. Kernvaardigheden die onmisbaar zijn voor deze functie zijn een grote dosis creativiteit, organisatorisch vermogenen ruimtelijk inzicht. Dit alles kan  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  u bieden. Wilt u meer weten over deze diensten, kijkt u dan bij BEDRIJVEN.