BEDRIJVEN

KLEURADVIES
Als u op twijfelt over het kiezen van de juiste kleur voor uw werkruimte of uw showroom kan een interieurstyliste u helpen door middel van het geven van het juiste advies voor het gebruik van kleur. Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de klant, de mogelijkheden die er zijn en uw budget. Of het nu gaat om kleuradvies voor een muur in uw kantoor of een kleuradvies voor een grote showroom. Het advies van  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  bestaat uit een kleuradvies met moodboard (sfeercollage). Hierna kunt u zelf aan de slag om de besproken mogelijkheden en ideeën in de praktijk te brengen.

INTERIEUR ADVIES
Wilt u het interieur van uw werkruimte een nieuwe frisse look geven, dan kan een interieurstyliste u helpen door middel van het geven van het juiste stylingadvies. Hierbij wordt gekeken naar de wensen van de klant, de mogelijkheden die er zijn en uw budget. Of het nu gaat om advies voor de indeling van uw ruimte of een totale metamorfose hiervan. Het advies van  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  bestaat uit een uitgewerkte plattegrond van uw ruimte en een moodboard (sfeercollage) met advies voor kleur, interieur, materiaal gebruik, accessoires en licht. Hierna kunt u zelf aan de slag om de besproken mogelijkheden en ideeën in de praktijk te brengen.

 

 


Fan van Fem 3 diensten particulieren - tekeningen logo FAN VAN FEM
STYLING
Als u uw interieur van uw werkruimte of showroom opnieuw wilt inrichten, dan kunt u een interieurstyliste inschakelen die u helpt bij het uitvoeren van de styling van uw ruimte. Of het nu gaat om het restylen van uw werkruimte door middel van kleine accessoires, een complete metamorfose voor uw werkruimte of een metamorfose voor uw showroom.  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  bied u advies op maat. Door middel van verf, behang, dessins en diverse materialen kan er een sfeer gecreërd worden die bij uw wensen past.

DECORATIE
Een decoratrice / styliste zorgt ervoor dat een product opvalt in een etalage, showroom of stand en daardoor potentiële klanten trekt. Hiervoor maakt zij gebruik van diverse kleuren, dessins, materialen en licht. Bij het opbouwen of inrichten van een etalage, showroom of stand houdt zij rekening met de wensen van de klant en de praktische mogelijkheden. Kernvaardigheden die onmisbaar zijn voor het uitvoeren van deze dienst zijn een grote dosis creativiteit, organisatorisch vermogen en ruimtelijk inzicht. Doordat ik hiervoor 6 jaar werkzaam ben geweest als decoratrice / styliste bij ED Collection BV, heb ik een ruime ervaring opgedaan in het bedenken en uitvoeren van sfeerpresentaties, het samenstellen van kleuren en dessins, het maken van vloerplannen en het tekenen van plattegronden voor showrooms en beurzen. Hierdoor kan  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  u dit alles bieden.

Wilt u meer weten over de aangeboden diensten of bent u op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget voor uw ruimte, neemt u dan CONTACT op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraagt u een vrijblijvende OFFERTE aan.

In mijn PORTFOLIO staan foto’s van de diensten die  Fan van Fem naam Fan van Fem als plaatje  te bieden heeft.